NCGroup е оторизиран дистрибутор и дългогодишен партньор на HID Global за България. Предлагаме пълната гама продукти на HID Global – включително системи за контрол на достъп, оборудване за висококачествено персонализиране на ID карти и системи за надеждно издаване и управление на електронната самоличност.

Нашата фирма е оторизиран дистрибутор и партньор на HID Global за пълната продуктова гама – Physical Access Control Systems (Системи за физически контрол на достъпа), Secure Issuance (Системи за персонализация с високо ниво на сигурност) и Assure Identity (Системи за логически контрол на достъпа за локални мрежи и информационни системи).

От август 2016 започнахме предлагането на пълната продуктова гама на Avigilon – компания специализирана в решения за комплексно видеонаблюдение и интегрирано с видеомониторин управление на контрола на достъп. Тясната интеграция на решенията на Avigilon с четци и управляващи контролери на HID Global позволява реализиране на максимално високо комплексно ниво на сигурност, съчетано с лесна и бърза, ценово оптимизирана инсталация съчетана с опростено управление.

Покриването на регулярни обучения за всички продукти и продуктови сегменти ни позволява да поддържаме високо ниво на професионализъм и информираност за всички възможни решения и продукти намиращи се в портфолиото, което предлагаме.

Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да намерите вярното решение за вашата организация!